Cookies och sekretesspolicy

COOKIES OCH PRIVATPOLITIK
När du besöker Finessewear.se samlar vi in ​​information om alla besök på vår webbplats. Vi använder denna information för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de enskilda elementen på Finessewear.com och för att stödja vår marknadsföring.

Här kan du läsa om vilken information vi samlar in, hur vi behandlar denna information, vad vi gör med den, vem som har tillgång till den och hur du kan kontakta oss angående vår cookie- och sekretesspolicy.

Insamlingen av kunders personuppgifter på finessewear.se sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Finessewear.se upptäcker automatiskt IP-adress och data när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Om du loggar in eller prenumererar på vårt nyhetsbrev registrerar vi det också för att göra det lättare för dig nästa gång du besöker oss.

För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg i detta sammanhang, till exempel Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur Finessewear.se används.

Finessewear.se samlar in information från användare via fem källor.

  • Genomcookies när du besöker våra webbplatser, t.ex. IP-adress, land, besökta sidor, kategorier och varumärken du tittade på, interaktion / klick och sökningar.
  • Genom inköp, t.ex. demografisk information, e-postadress, betalningsinformation, varor, orderbelopp, rabattnivå, varumärken och frekvens. Skickade också transaktions-e-postmeddelanden, t.ex. bekräftelse på beställning, leverans eller återbetalning.
  • Genom användarnas beteende och engagemang iskickade meddelanden (e-post, SMS, e-post eller telefon), t.ex. öppningsfrekvens, klickfrekvens och tiden du läste på e-post, avsändardomän och e-postklienttyp
  • Av användare som ger information om sig själva (t.ex. lägga till ett favoritmärke eller information i kundprofilen)
  • Genom kreditprövning via ett bedömningsföretag som tredje part.

Syftet med att samla in data tjänar olika områden:

  • Skyldigheter. För att fullgöra våra skyldigheter gentemot dig som kund eller användare av vår tjänst – såsom köp, fakturering, kundservice och Finessewear.se-konto.
  • Kundservice. För att kunna hantera kundservice via Finessewear.se-konto, e-post, chatt eller telefon. För att svara på frågor om din beställning eller tidigare beställningar, korrigera fel och vägleda kunden.
  • Marknadsföring. För att visa inspiration, produkterbjudanden / tjänster och personliga rekommendationer via webb, e-post, SMS, post, telefon och via reklam till tredje part.
  • Kundupplevelse. För att förbättra kundupplevelsen av att interagera med Finessewear.se, såsom att anpassa din Finessewear.se-upplevelse, utveckla nya funktioner, tjänster och produkter. Detta inkluderar också administration, skydd, drift och underhåll av våra webbplatser, administrering och säkring av system, efterlevnad av aggregerad statistik om användning och köp av webbplatsen och förbättrad kunskap om våra kunders preferenser.
  • Bedrägeri och risk . För att förhindra bedrägerier och göra riskbedömning.
  • Lagstiftning . För att följa gällande lagstiftning.

Profilering
Finessewear.se skapar personliga kundprofiler baserat på din insamlade information från alla datakällor / kategorier, t.ex. sökbeteende tillsammans med dina inköp och den information du har gett (t.ex. favoritmärke och favoritprodukter). Vi kombinerar och analyserar denna information för att förbättra din upplevelse på Finessewear.se, för att skräddarsy personliga erbjudanden och tjänster och för att bedöma frekvensen av kommunikation.

Period för lagring av data.

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i dessa villkor såvida inte en längre lagringsperiod krävs eller tillåts enligt lag, av juridiska, skattemässiga eller regleringsmässiga skäl, eller av något annat legitimt och lagligt affärsändamål.

ÄndamålPeriod
Marknadsföringsändamål för Finessewear.comTre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser. Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har gett ditt marknadsföringssamtycke (e-post, SMS, telefon etc.) och så länge vi har ditt samtycke.

Beställningshistorik och skyldigheter att fullgöra beställningar på Finessewear.comSju år eller så länge vi är skyldiga att göra det för att uppfylla gällande lagkrav.
Kundtservice för Finessewear.se.comTre år eller så länge vi är skyldiga att göra det för att uppfylla gällande lagkrav.
Kundupplevelse av Finessewear.seTre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser. Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har gett ditt marknadsföringssamtycke (e-post, SMS, telefon etc.) och så länge vi har ditt samtycke.

Bedrägeri och riskbedömning för Finessewear.seTre år eller så länge vi är skyldiga att göra det för att uppfylla gällande lagkrav.
Att följa lagen för Finessewear.comSå länge vi är skyldiga att göra det för att uppfylla gällande lagkrav.

Vad är en kaka?
När du besöker Finessewear.com lagras cookies på din dator. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Ingen personlig information lagras i våra cookies.

Nästan alla webbplatser använder cookies. De lagras på din dator för att hjälpa dig, vilket hjälper till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras. I många fall är cookies nödvändiga för att kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen.

Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och innehåller information om användarinställningar, inloggning och hur webbplatsen används.

Sökningar
När du besöker Finessewear.se samlar vi in ​​information om alla besök på vår webbplats. We use this information to improve your user experience, evaluate the use of the individual parts of Finessewear.com and to support our marketing.

Sökningar kan utlösa en tjänst
Finessewear.se samlar in ditt sökbeteende (t.ex. kategorier, varumärken, produkter du har tittat på) för att förbättra kommunikationen om relevanta produkter och erbjudanden som skapats för dig. Ett exempel på denna samling är de produkter du har lagt till i kundvagnen, men som du sedan valt att inte slutföra köpet av. Det kan innebära att du får ett e-postmeddelande som påminner dig om de produkter du har kvar i din kundvagn. Om du inte vill ta emot e-postmeddelanden om oavslutade beställningar kan du avsluta prenumerationen direkt via länken i slutet av e-postmeddelandet.

Automatisk inloggning
Finessewear.se upptäcker automatiskt vem du är baserat på olika parametrar som IP-adress, enhet och cookies när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Detta innebär att om du är inloggad på vår webbplats kommer du att loggas in automatiskt nästa gång du besöker Finessewear från samma enhet. Samma automatiska inloggning sker om du klickar i ett e-postmeddelande från Finessewear.

Analysverktyg
För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg som Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur Finessewear.se används.

För att avgöra vem som besöker våra webbplatser använder vi cookies för att skapa demografisk och användarrelaterad statistik. Detta ger oss möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andra användares önskemål och intressen. Syftet med kakorna som används på Finessewear.com beskrivs nedan

Tredje part
cookies Finessewear.com använder en rad tjänster från tredje part på våra webbplatser. Ibland använder dessa tjänster också cookies. Du kan välja att inte acceptera cookies från tredje part i din webbläsare genom att följa denna länk:

https://www.youronlinechoices.com/se/dina-val .

Bland annat används cookies från tredje part för att samla in statistik om dina besök på Finessewear.com; i ett sådant fall använder vi cookies för att t.ex. Ta reda på vilka webbplatser du besöker och hur länge du besöker dem. I det här fallet använder vi Google Analytics-systemet från Google.

Du kan välja bort Google Analytics här:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Ominriktning
Finessewear.com arbetar också med andra företag för att öka vår onlineannonsering för att se till att du bara ser relevanta annonser. I detta sammanhang använder vi följande leverantörer, till exempel: Facebook, DoubleClick, Criteo, Sociomantic, Google Adform, YouTube och Instagram. Om du inte vill få dessa typer av annonser kan du radera din cookie.

Finessewear.com innehåller komponenter från tredje part som ”Facebook rekommendation”, ”Facebook gillar” och ”Google+”. Dessa tredjepartskomponenter innebär att ägaren av tredjepartskomponenten, t.ex. Facebook eller Google får teknisk information om din webbläsare, IP-adress, vilka sidor du besöker på Finessewear.com och liknande. Behandlingen som ägaren av tredjepartskomponenten gör ligger utanför vår kontroll och gäller endast dig och ägaren till tredjepartskomponenten.

Finessewear.com använder dessa komponenter för att kunna länka direkt till våra sociala medier och därigenom säkerställa smidig navigering för dig som kund.

Funktionalitet
På Finessewear.se finns det ett antal tekniska cookies som krävs för att hantera funktionaliteten på flera delar av Finessewear.com. Det här är kakorna som lagras när du loggar in på Finessewear.se och lagras för att hålla reda på innehållet i din kundvagn, dina favoriter etc.

Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, ta bort befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas.

Vi rekommenderar att du läser vår cookiepolicy noggrant innan du ändrar dina cookieinställningar på din dator och att du läser mer om cookies på andra webbplatser.

Om du ändrar cookieinställningarna kan din användarupplevelse försämras när du besöker våra och andras webbplatser.

Tänk på att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner på Finessewear.com som inte fungerar för dig.

Firefox
För att radera cookies, gå till Verktyg -> Options -> Integritet-> och ta bort enskilda cookies eller rensa din historik.

You block cookies by going to Tools -> Options -> privacy ->, in the drop-down menu under History, select ”Use custom settings for history” – > and check ”Always use private browsing mode” and uncheck ”Accept cookies from pages”.

Internet Explorer
To delete cookies, go to Tools -> Internet Options -> General tab -> click Delete -> Cookies -> Delete.

You block cookies by going to Tools -> Internet Options internet options) -> Privacy -> for the slider to the top. This way you block all cookies. -> Click OK.

Google Chrome
You delete cookies by clicking on the tool button -> Tools -> Clear browsing data (delete web information -> Delete cookies and other site data -> Clear browsing data) clear web information).

You block cookies by clicking on the tool button -> Settings -> Show Advanced Options -> Content Settings -> click on ”Block all sites from storing data” and select ”Block third-party cookies and site data”.

Safari
To delete cookies, click on the tool button -> Settings -> Security -> click on ”Show Cookies”. Här kan du antingen ta bort cookies från en enda domän eller ta bort alla cookies.

You block cookies by clicking on the tool button -> Settings -> Security -> under ”Accept Cookies”, select ”never”.

Kontakt angående personuppgifter
Om du vill komma åt den information vi har om dig är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] Om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar kan du kontakta oss på samma sätt. Du har rätt att se vilken information om dig som är registrerad och du kan invända mot registreringen enligt personuppgiftslagen.

Som kund har du rätt att få tillgång till dina insamlade kategorier av personuppgifter (artikel 15) och du kan invända mot registrering i enlighet med relevanta bestämmelser i EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). På rimlig begäran kommer vi att uppdatera, ändra eller ta bort personlig information som vi kontrollerar, med förbehåll för åtgärder som bryter mot lagen.

Vi kan avvisa förfrågningar som är orimligt återkommande, involverar oproportionerligt tekniskt ingripande (t.ex. utveckling av ett nytt system eller omfattande modifiering av en befintlig process), påverkar andras personuppgifter eller som är extremt opraktiska (t.ex. backdata-up-system). Alla frågor om detta ska ställas till kundtjänsten via e-post [email protected]

Skydd av personliga
data Lagen kräver att din personliga information lagras på ett säkert och konfidentiellt sätt. Vi lagrar din personliga information på högsäkerhetsservrar i kontrollerade anläggningar och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om användarinformationen hanteras säkert, alltid med strikt hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100% säkerhet för dataöverföringar via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk att andra obehöriga får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du skickar härmed din personliga information på egen risk.

Personlig information raderas eller anonymiseras när syftet för vilket den samlades in upphör.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att det ibland kan vara nödvändigt att ändra vår behandling av personuppgifter. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi ​​gör detta kommer vi naturligtvis att korrigera datumet för ”senast uppdaterad” längst ner på webbplatsen. I händelse av omfattande förändringar kommer vi att meddela dig med ett synligt meddelande på våra webbplatser.

Du har rätt att klaga på behandlingen av information och data som berör dig. Klagomål skickas till datainspektionen.