Betalningsalternativ för kunder i Sverige

1.Swish

Du kan betala med Swish i kassasidan. För att betala med Swish, följ stegen nedan:

  1. Skriv ditt Swish-nummer i telefonfältet
  2. Tryck på knappen Beställ
  3. Öppna din Swish-app
  4. Beloppet visas i din Swish-app med namnet Viatech AB
  5. Kontrollera beloppet och godkänn betalningen genom att signera med ditt bank-ID

2. Klarna

Yon kan betala med klarna. klarna erbjuder två alternativ för din betalning. Du kan betala med bankkonto eller ditt master- eller visakort.

För bankkontobetalning väljer du bankkontoalternativet i Klarna och buskar sedan knappen för beställning. Följande sida visas på din skärm för din information i Klarna om din första gång annars kommer bankskärmen att dyka upp.

2. Det andra alternativet är att du betalar med ditt kredit- eller bankkort i fältet klarna.

Klarnas Checkout (betaltjänst) presenterar viss information för kunden så snart kunden identifierats. Vilken information kunden behöver för att uppnå identifiering kan variera mellan olika inköp och kunder. Ingen kreditinformation tas någonsin direkt från Klarna Betaltjänst, men vid behov beroende på vilket betalningsalternativ kunden har valt. Kreditinformation som tas av Klarna påverkar inte kundens kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditinformation om kunden, t.ex. banker. Kreditinformation som tas av Klarna påverkar inte kundens kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditinformation om kunder, t.ex. bankman. Faktura är standardbetalningsalternativet, men Kunden kan naturligtvis fritt välja ett av de andra alternativen, såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. De alternativ som erbjuds kunden kan variera från tid till annan.

Fakturorna skickas ut via e-post i samband med att beställningen skickas från webbplatsen. Fakturan har ett förfallodatum på 14 dagar. Mottagandet av din betalning skickas i paketet och fungerar som inköpsbevis (kvitto).

Genom att ange eller begära information i Klarna Payment Service accepterar du dessa villkor och Klarna Payment Service-villkor och Klarnas användning av kundens personuppgifter i enlighet med Klarna Payment Service-villkor, se följande länk: Klarnas villkor.

För mer information om Klarna Payment Service, använd följande kontaktinformation: telefon 08-120 120 10, [email protected] eller på Klarnas webbplats. När du kontaktar Klarna används personnummer och kundnummer.

Betalningsalternativ för EU-kunder

Eu-kunder kan köpa med Mastercard eller Visacard på Finessewear.se